Fournituren

Te kust & te keur

Groots aanbod fournituren

Vele kleuren schoencrèmes, veters in soorten en maten, diverse riemen, meerdere types inlegzolen en een breed scala onderhoudsmiddelen… Bij Baron Schoenmakers & Podologen hebben we een wereld aan fournituren op het gebied van schoenen en aanverwante producten. Kom langs voor het grote aanbod en het juiste advies. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Tot ziens bij ons in de winkel!

Ons assortiment

Kom langs in de winkel voor advies en een compleet overzicht!

Baron Schoenmakers & Podologen is er voor al je reparaties. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een compleet aanbod aan aanverwante artikelen op het gebied van schoeisel, crèmes,  onderhoudsartikelen en andere fournituren.

Beoordelingen

Onze klanten aan
het woord

Baron Schoenmakers & Podologen houdt ervan om spullen op te knappen en daarbij de hoogst mogelijke service te verlenen. Maar wat vinden onze klanten van onze dienstverlening? Bekijk hier een aantal reviews die wij online ontvingen of deel uw ervaring met ons.

Had een ongebruikelijke vraag en dat wordt door Baron zonder problemen opgelost, super!

  Ellen Novara-da Lima

  Deze mensen hebben er verstand van. Altijd goede service en reparaties naar tevredenheid of daarboven.

   Marc Wolsink

   Fijne en erg gekwalificeerde schoenmakerij. Mijn vrouw heeft daar orthopedische zooltjes gekocht. Fijn geholpen en ze loopt er direct 2 x 20 km mee.

    Frits Bouwens:

    Een betere schoenmaker kunt u niet vinden. Goed vakkundig personeel. Met gevoel voor humor en altijd correct naar de klant toe. Ze geven goed advies.

     Albert Loorbach

     Waanzinnige sortering aan veters en schoenpoets. Mijn leren tas is weer perfect gerepareerd. Snelle en betrouwbare service. Top plaats!

      Bart de Vries

      Goede vaklieden zéér tevreden en goede kwaliteit.

       Jan Dijkstra