Kledingreparatie

Duurzaam en bewust

Laat je kleding deskundig repareren

Ben je zelf niet handig met naald en draad?  Laat je kleding repareren bij Baron Schoenmakerij & Podologen. Allerhande kledingreparaties zijn bij ons in goede handen. Een losse of lekke jaszak, loszittende stiksels of een kapotte rits repareren en vervangen wij graag en goed. Geef je kleding een tweede kans met de vakkundig uitgevoerde kledingreparaties van Baron Schoenmakers & Podologen. Kom langs in de winkel, dan kijken we wat we voor jouw specifieke kledingstuk kunnen betekenen. 

Beoordelingen

Onze klanten aan
het woord

Baron Schoenmakers & Podologen houdt ervan om spullen op te knappen en daarbij de hoogst mogelijke service te verlenen. Maar wat vinden onze klanten van onze dienstverlening? Bekijk hier een aantal reviews die wij online ontvingen of deel uw ervaring met ons.

Had een ongebruikelijke vraag en dat wordt door Baron zonder problemen opgelost, super!

  Ellen Novara-da Lima

  Deze mensen hebben er verstand van. Altijd goede service en reparaties naar tevredenheid of daarboven.

   Marc Wolsink

   Fijne en erg gekwalificeerde schoenmakerij. Mijn vrouw heeft daar orthopedische zooltjes gekocht. Fijn geholpen en ze loopt er direct 2 x 20 km mee.

    Frits Bouwens:

    Een betere schoenmaker kunt u niet vinden. Goed vakkundig personeel. Met gevoel voor humor en altijd correct naar de klant toe. Ze geven goed advies.

     Albert Loorbach

     Waanzinnige sortering aan veters en schoenpoets. Mijn leren tas is weer perfect gerepareerd. Snelle en betrouwbare service. Top plaats!

      Bart de Vries

      Goede vaklieden zéér tevreden en goede kwaliteit.

       Jan Dijkstra