Stomerij

Ook de stomerij verzorgen wij!

Wij verzorgen jouw kleding

Laat je kleding opfrissen via de stomerijservice van Baron Schoenmakers & Podologen. Iedere dinsdag van de week leveren wij de ingebrachte kledij in. De week daarop op dinsdag hangt je kleding weer fris gestoomd klaar bij ons in de winkel. Vragen of iets geschikt is voor stomerij? Kom langs in de winkel, wij adviseren je graag.

Daarom kies je voor ons

Service die jij zoekt!

Expertise & vakmanschap

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we jouw opdrachten altijd tot een goed einde weten te brengen.

Alleen beste materialen

Vakmanschap begint bij kennis en ervaring en wordt versterkt door gebruik van prima materialen. Dat is precies de manier hoe wij al jaren werken.

Tevreden klanten

Trouwe klanten en blije gezichten. Daar doen we het voor. Vele klanten lieten hun tevredenheid ook online blijken. De reviews spreken voor zich!

Beoordelingen

Onze klanten aan
het woord

Baron Schoenmakers & Podologen houdt ervan om spullen op te knappen en daarbij de hoogst mogelijke service te verlenen. Maar wat vinden onze klanten van onze dienstverlening? Bekijk hier een aantal reviews die wij online ontvingen of deel uw ervaring met ons.

Had een ongebruikelijke vraag en dat wordt door Baron zonder problemen opgelost, super!

  Ellen Novara-da Lima

  Deze mensen hebben er verstand van. Altijd goede service en reparaties naar tevredenheid of daarboven.

   Marc Wolsink

   Fijne en erg gekwalificeerde schoenmakerij. Mijn vrouw heeft daar orthopedische zooltjes gekocht. Fijn geholpen en ze loopt er direct 2 x 20 km mee.

    Frits Bouwens:

    Een betere schoenmaker kunt u niet vinden. Goed vakkundig personeel. Met gevoel voor humor en altijd correct naar de klant toe. Ze geven goed advies.

     Albert Loorbach

     Waanzinnige sortering aan veters en schoenpoets. Mijn leren tas is weer perfect gerepareerd. Snelle en betrouwbare service. Top plaats!

      Bart de Vries

      Goede vaklieden zéér tevreden en goede kwaliteit.

       Jan Dijkstra