Schoenreparatie

Een duurzame oplossing

Je schoenen weer als nieuw

Houd je schoenen langer mooi door ze regelmatig van nieuwe zolen of hakken te laten voorzien. Helemaal wanneer je kwalitatief hoogwaardige schoenen hebt, verdienen ze af en toe een mooie opknapbeurt. Baron Schoenmakers & Podologen herstelt vakkundig en snel tegen een eerlijke prijs. Heb je een ogenschijnlijk complexe reparatie? Kom langs, ook dan kunnen wij je schoenen vaak nog goed herstellen. Wij maken gebruik van de beste materialen. Voor schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier en Greve gebruiken wij origineel materiaal. Breng je schoenen weer in topconditie met een reparatie van Baron Schoenmakers & Podologen!

Andere diensten

Kledingreparatie

Ook kapotte kledingstukken of defecte ritsen herstellen wij deskundig en snel.

Sleutels & naambordjes

Extra sleutels maken wij terwijl je wacht. Naambordjes komen op bestelling.

Beoordelingen

Onze klanten aan
het woord

Baron Schoenmakers & Podologen houdt ervan om spullen op te knappen en daarbij de hoogst mogelijke service te verlenen. Maar wat vinden onze klanten van onze dienstverlening? Bekijk hier een aantal reviews die wij online ontvingen of deel uw ervaring met ons.

Had een ongebruikelijke vraag en dat wordt door Baron zonder problemen opgelost, super!

  Ellen Novara-da Lima

  Deze mensen hebben er verstand van. Altijd goede service en reparaties naar tevredenheid of daarboven.

   Marc Wolsink

   Fijne en erg gekwalificeerde schoenmakerij. Mijn vrouw heeft daar orthopedische zooltjes gekocht. Fijn geholpen en ze loopt er direct 2 x 20 km mee.

    Frits Bouwens:

    Een betere schoenmaker kunt u niet vinden. Goed vakkundig personeel. Met gevoel voor humor en altijd correct naar de klant toe. Ze geven goed advies.

     Albert Loorbach

     Waanzinnige sortering aan veters en schoenpoets. Mijn leren tas is weer perfect gerepareerd. Snelle en betrouwbare service. Top plaats!

      Bart de Vries

      Goede vaklieden zéér tevreden en goede kwaliteit.

       Jan Dijkstra